KOURA-AUTO
Monipuoliset nosto- ja kuljetuspalvelut Tampereen seudulla

Koura-auto on monipuolinen ja hyvä apu kuljetuspalveluissa. Koura-autoa voidaan hyödyntää ja käyttää mm. puutarhajätteiden, lumen, maa-ainesten tai rakennusjätteiden keräämiseen ja pois kuljettamiseen.

Koura-auton avulla saadaan myös ahtaille ja vaikeapääsyisille tonteillekin toimitettua maa-ainesta tai kerättyä jätettä ilman, että tontti ympäristöineen siitä kärsii. Kouralla yletetään noin 10 metrin päähän ajoneuvosta. Hyödyntämällä tehokasta koura-autoa säästetään sekä aikaa että rahaa.

Tarjoamme koura-auto- ja kuljetuspalveluja sekä yksityisille että yrityksille Tampereen seudulla. Tutustu palveluumme ja kysy tarjous!

» TAVARAKULJETUKSET

Jani Lehtimäki
Puh. 040 741 2433
jani.lehtimaki@pikupa.fi

 

» AJOJÄRJESTELYT 24/7 h

Puh. 045 138 3069
posti@pikupa.fi

Metalliromun nouto ja kuljetus

Noudamme asiakkailta veloituksetta metalliromut, ja yli 3000 kg eristä maksamme markkinahinnan. Lisäksi noudamme veloituksetta käytöstä poistetut ajoneuvot, joista toimitamme asiakkaalle romutustodistuksen.

Puutarhajätteen keräys ja kuljetus

Noudamme asiakkailta puutarhajätteet, ja kuljetamme ne kaatopaikalle helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Pensasaitojen vaihto

Koura-autolla voidaan nostaa vanhat pensaat tai pensasaita juurinen ylös, ja samalla kuljeltamme risut, roskat ja vanhan maa-aineksen pois kaatopaikalle. Tarvittaessa voimme kuljettaa tilalle uudet maa-ainekset. Pihatyöt edistyvät näin vauhdikkaasti!

Rakennusten purku

Talojen purkutyöt tehdään siististi koura-auton avualla. Purkujätteiden lajittelu ja kuljetus sujuu helposti ja nopeasti.

» LÄHETÄ SOITTOPYYNTÖ!


Lähetä yhteystietosi
viereisellä lomakkeella,
niin palaamme asiaan
mahdollisimman pian!

 

Pirkanmaan Kuljetuspalvelu Oy - Tampereen seudulla

  Nimi/Yritys (*)

  Puhelinnumero (*)

  Sähköposti (*)

  Palvelut (*)
  TavarakuljetusMuuttoKoura-autoVaihtolavaVarastointi

  Lisätietoja